Esport Oilers

Posted by admin on May 11, 2014
Urheilu

Myöskin Espoossa pelataan menestyksekkäästi salibandyä, ja sieltä löytyy lisenssin omaavia pelaajia kolmanneksi eniten koko Suomen maasta. Vuonna 1990 perustettiin Espoon Oilers-niminen seura, ja tällä nimellä se tunnettiin aina vuoteen 2013 asti, jolloin seura vaihtoi nimensä Esport Oilersiksi yhteistyösopimuksen myötä. Edustusjoukkue pelaa salibandya korkeimmalla sarjatasolla ja seuralla on myös joukkueita pelaamassa niin naisten kuin miestenkin divarijoukkueissa sekä junioreissa, niin tyttöjä kuin poikiakin.

Esport Oilers on päässyt tuulettamaan Suomen mestaruutta neljästi olemassa olonsa aikana. Ensimmäinen mestaruus on vuodelta 1998–1999 ja viimeisin on 2005–2006. Myös Suomen Cupin voittoja seura on saanut kaksi, mutta niistäkin alkaa olemaan jo muutama vuosi aikaa. Tällä kaudella Esport Oilersin oli tyytyminen siihen, että Classic tipautti heidän välierissä pois mitaliotteluista, otteluvoitot menivät vastapuolelle 3-1. Huonomminkin olisi voinut olla, mutta tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle. Eteenpäin sanoi mummo lumessa.

Miesten päävalmentajana toimii Mika Heinonen ja kotiotteluiden areenana on Tapiolan urheiluhalli. Kotipeleihin lähdetään sonnustautuneena valkoisiin peliasuihin sinisin shortsein ja vieraspeleihin matka käy sinisissä otteluasuissa.