Happee

Happeen miesten salibandyjoukkue on tuore Suomen mestari. Mestaruus on ensimmäinen tälle vuonna 1989 perustetulle jyväskyläläiselle salibandyseuralle, joka aiemmin tunnettiin kaukalopalloseurana. Mutta vuonna 1988 he osallistuivat opiskelijoiden sählyturnaukseen ja näin sai alkunsa myös salibandyseura. Naisten joukkue sai päivänvalon vuonna 1990. Molemmat siis pelaavat salibandyn pääsarjassa eli liigassa ja Happeen riveistä löytyy myös tyttöjen ja poikien juniorijoukkueista joista A-pojat pelaavat myöskin SM-sarjassa.

Tämä kulunut kausi oli siis ensimmäinen mestaruus jota saatiin kotvasen aikaa odotella. Parhaimmillaan Happee on ollut liigassa toinen, sekin liki 10 vuotta sitten ja kahdesti pronssilla. Mutta jo viime kausi Suomen Cupissa antoi osviittaa Happeen kovuudesta, sillä he voittivat kultaa Suomen Cupissa. Naisten joukkue ei vielä Suomen mestaruutta ole saavuttanut, vaan heidän tilillään on yksi hopea 2000-luvun puolella (2009) sekä kolme SM-pronssia 90-luvulla (-91, -96 sekä -97). Suomen Cup voittoja naisilla on niin ikään myös kaksi, vuosilta 2002 sekä 2012 sekä yksi hopea 1995.

Joukkueita luotsaavat eteenpäin Seppo Pulkkinen (miehet) ja Timo Välimaa (naiset). Kotiottelut pelataan Jyväskylän monitoimitalolla, joka Happeen kotipelien aikana tunnetaan nimellä Hirviareena, jolla viitataan Happeen logoon jossa komeilee hirven pää. Joukkueen värit ovat musta ja punainen.