OLS

Posted by admin on May 15, 2014
Urheilu

Oulun Luistinseura eli OLS on pelannut salibandya Oulussa jo vuodesta 1998 lähtien ja kaudesta 1999–2000 lähtien se on pelannut lähes yhtä jaksoisesti korkeimmalla sarjatasolla, ellei oteta huomioon joukkueen pientä notkahdusta vuoden 2008 keväällä, jolloin se hävisi karsintaottelunsa FBT porille ja tipahti hetkellisesti takaisin ykkös divareihin. Oulun Luistinseurakaan ei kuulu niihin kirkkaimpiin ykkösiin lajissa, sillä toistaiseksi takana ei ole vielä ensimmäistäkään mestaruutta eikä itse asiassa yhtään ottelua mitaleista päätasolla.

Itse asiassa OLS joutui jopa karsimaan liigassa pysymisestä SB welhojen kanssa, ja voitot OLS:lle 3-1. Joten ensi kaudella 2014–2015 tullaan oululaiset salibandymiehet näkemään mukana salibandyn SM-Liigassa. Naiset olivat jo lähellä saavuttaa ensimmäisen mitalinsa salibandyliigassa, mutta Happee oli kovempi ja vei pronssin OLS:n naisten nenän edestä jatkoajalla tiukassa ottelussa.

Oulun Luistinseuraa pääsee kannustamaan voittoon Linnanmaan liikuntahalliin ja joukkueen tunnistaa kelta-sinisistä peliasuistaan. Molempien joukkueiden valmentajana toimii Karo Kuussaari, joka on paitsi seuran ensimmäinen päätoiminen salibandyvalmentaja, myöskin Suomen naisten salibandymaajoukkueen entinen valmentaja ja itsekin pelannut salibandya pikkuseuroissa.