SSV

Keväällä 2000 kolme salibandyseuraa, Salibandy Sulkapallo Vuosaari, salibandyseura Vuosaari sekä Vuosaareen Viikingit yhdistyivät seuraksi nimeltä Salibandyseura Viikingit eli SVV. Vaikka kolme seuraa näin fuusioitui, on SVV silti vasta Suomen kymmenenneksi suurin seura pelaajamäärin mitattuna. SVV:n miehet ovat pelanneet salibandyn korkeimmalla sarjatasolla eli Salibandyliigassa vuodesta 1988–1989. Yhdistymisestä huolimatta joukkue on siis pelannut salibandya jo vuodesta 1986 asti. Naiset pelaavat I divisioonassa.

SVV on salibandyn menestynein seura, joka on voittanut jopa 11 Suomen mestaruutta, alkaen 90-luvun alusta ja viimeisin mestaruus on kaudelta 2010–2011. Tämän lisäksi hopeaa he ovat voittaneet viidesti ja kolmesti pronssia, joista viimeisin pronssi tuli kuluneelta kaudelta. EuroFloorball Cupin voittojakin heillä on tilillään yksi, sekä neljä hopeaa ja kolme pronssia. Vuonna 2011 he voittivat myöskin EuroFloorballChampions Cupin mestaruuden.

SVV:n peliasut ovat vaihdelleen vuosien saatossa värityksen puolesta, olipa heillä jopa yhdessä vaiheessa peliasuina päällään pinkkiä ja vaaleansinistäkin. Nykyisin kotiottelut Pasilan Urheiluhallissa pelataan mustissa ja vieraissa valkoisissa peliasuissa. Logonaan Salibandyseura Viikingeillä on luonnollisesti viikinki, joka pitelee käsissään punaista mailaa. Joukkueiden päävalmentajana miehissä toimii Mika Ahonen.